Webcam cover kopen

spyslide-webcam-cover-zwart-3-pack

Webcam cover kopen

Je hebt besloten om een webcam cover te kopen en uw webcam op een functionele en mooie manier af te dekken. Wij van webcamcover.nl hebben onderzoek gedaan naar de verschillende manieren van het afdekken en zijn tot een aantal conclusies gekomen. Hierom hebben we hier in het kort beschreven waar je op moet letten. Samengevat: De Spyslide Webcam Cover kopen is het advies.

line-left-right

Modellen

Allereerst, het verschil tussen webcam stickers en mechanische webcam covers. Webcam stickers plakt u op uw webcam en daarmee bent nu veilig. Voordelen van webcam stickers zijn vaak de prijs en dat ze erg dun zijn, zodat uw laptop nog gewoon dicht kan. Nadelen zijn dat ze vaak na een tijdje vies worden en dat een webcam niet meer gebruikt kan worden. De mechanische webcam covers hebben dit probleem niet. Deze kosten weliswaar iets meer dan webcam stickers, maar geven wel de mogelijkheid een webcam nog te gebruiken. Voor ons een belangrijk argument altijd over te gaan tot het mechanische webcam cover kopen.

webcam-cover-iphone-tablet
omgedraaid stippellijn
webcam-cover-opties

Opties

Ten tweede, de verschillende uiterlijke opties van afdekken. U kunt met een webcam sticker eenvoudig en goedkoop uw webcam afplakken. Wij adviseren uiteraard het kopen van een fatsoenlijke webcam cover. Dit werkt niet alleen beter, maar ziet er ook nog eens professioneel uit. Daarnaast geven wij de optie om naar eigen idee een webcam cover te bedrukken.

Scroll naar top